söndag, september 13, 2015

INTE GJORT MYCKET I HELGEN

Söndagkväll. Har nyss sett på Rapport. Kan väl tycka att det är lite snett när avgående politiker uppbär sin månadslön på typ 156 000kr/mån i ett år.... samtidigt som de drar in miljoner i sitt egna företag. Nu var det Reinfeldt som lyftes fram, men han är ju inte den enda. Jag vet inte om jag hörde rätt men jag tyckte de sa att han tog 100 000 för en timmes föreläsning. För mig en horribel summa. Där ligger sexarbetare i lä.

Gårdagen var en soffdag, men jag sov inget. Det här magspökeriet har nog kommit för att stanna och jag tror det är biverkan av de rosa pillren. Hostan fortsätter, men rosslandet är lite bättre. Och kraftlösheten finns där fortfarande. 

Idag kom ett par barn och hälsade på. Alltid trevligt. Jag mådde lite illa så idag tog jag en illamåendetablett som förbättrade läget.
Innan jag går i ide framåt november *ler*, så har jag en del trevliga saker framför mig. Dels läkarbesöket om man nu kan kalla det trevligt. Men jag hoppas det ger en del svar om min nuvarande försämring och lösning på en förbättring. 

Sedan är det födelsedagar i familjen som slås ihop till ett firande. Sedan i oktober ( om jag mår bra ) blir det huvudstaden igen och utnyttjande av min 60-årspresent. Den har legat 1½ år nu på grund av mitt hälsoläge. Nu hoppas jag vi kan få till det. Vi har bestämt en helg preliminärt där alla ungar kan, så nu hänger det på mig. Jag hoppas verkligen jag mår bra då så jag kan njuta av helgen.

Oktober är ju även höststädarmånad för mig. Men jag har bestämt att inte förta mig. Ommöblering får vänta tills i vår. Jag tänker nöja mig med fönstertvätt och byte av gardiner, sofföverdrag, dukar, soffplädar och soffkuddsöverdrag. 

Lite tråkigt inlägg idag, men jag är rätt tråkig just nu tycker jag. Tänker ta plats i soffan och se "Mammon" nu.

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Hundratusen för en timmas prat var rejält. Även om det är 100 som lyssnar, blir det ju 1000 kr att betala för varje åhörare. För 1000kr väljer hellre en timmas knull med en trevlig kvinna.

Gretas Svammel sa...

Det gör du rätt i... Hans-E... *ler*. Men är man ett namn kan man nog ta rövarpriser.