tisdag, augusti 18, 2015

UNDER EN FILT I MADRID

Nja, inte i Madrid. Men under en filt i soffan har jag legat 1½ timma typ. Trots att solen lyst så fint ute. Satte på en avslappnings cd med tanken att bli lite lättare i sinnet. Slumrade förstås till då och då.
Nu är jag inte så tungsint, men jag har tappat lusten att ta tag i något att göra. Känner mig lite energifattig kan man kanske säga och en anings matt i kroppen.

Tycker att jag borde fått energi så det skulle räcka en vecka ... nu i helgen. Men kanhända gick jag för mycket all in för att visa att det inte är något fel på mig och så får jag lida av det några dagar efteråt. Jag vet inte alls och jag bryr mig inte så mycket just nu heller. Det är som det är och jag får ta det så. Det kanske är slut på måbra dagarna, fast det hoppas jag verkligen inte. Jag ska ju snart på rehabilitering och då ska jag sjutton i mig må skapligt.

Mätte 88 cm idag om jag drog åt, 88.5 är nog mer rätt. Var 88 sist och innan det 87.5 och innan det 87. Det är nog på väg att öka, men måtte, måtte det gå långsamt. Det är när det kommer upp mot 94-95 cm som det börjar bli jobbigt på riktigt. Nu har jag inga problem alls.
Ska ju hämta nya tabletter nästa fredag, men är ingen träff med läkare då. Jag får visualisera att det stannar på 88 eller ännu hellre minskar.

Det blir inte mycket mer än så ikväll. I morgon är jag 86 cm och sprudlar av energi. Tro det haha.

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, vi tänker och hoppas på 86!

Gretas Svammel sa...

Det gör vi...Hans-E.. mirakel kan ske