onsdag, augusti 19, 2015

LITE ZOMBIESTUK IDAG

Ja då tar jag väl den ena av de där duschbilderna jag utlovade en gång. Den andra raderade jag. Men jag har kvar den som jag funderade på att lägga ut på hemsidan. Fast det är liksom inget kul när jag inte alls är nöjd med hur jag ser ut nu för tiden.

15 grader när jag drog upp persiennen klockan åtta i morse och igengrodd himmel. Men så är det inte nu längre. Solen skiner och jag har länge tänkt att nu måste jag gå ut. Men jag är som fastklistrad på stolen framför datorn. Nu bloggar jag för att få det gjort också, men sedan ska jag traska ut en runda. Det är lite zombiestuk över mig. Jag klickade upp bloggen men istället för att börja skriva så klickade jag upp harpan och spelade parti efter parti. Den gick naturligtvis inte ut så efter varje gång tänkte jag.... en gång till osv. Tills jag slutligen tog mitt förnuft till fånga, ryckte upp mig och återgick till det jag skulle göra. Alltså blogga.

Så någon sprudlande energi vill jag nog inte påstå att jag har idag heller. Men jag måste få igång kroppen så om klockan så blir sex innan jag lättar från stolen så ska jag ut och röra på benen. Fast klockan sex räknar jag med att både ha gått promenad, duschat och ätit. Jag får lite dåligt samvete att jag sitter inne när det är så fint väder.

Egentligen borde jag gå till affären för nu är både frukt och grönsaker slut och mjölken till kaffet på upphällningen. Tar det i morgon tänkte jag.
Jag har i alla fall bokat bussbiljett till huvudstaden och hem igen. 358 kronor totalt, det kan man inte kalla dyrt *ler*. Jag måste också när jag får lust kolla upp vart rehabiliteringen ligger mer exakt och vilken tunnelbana som går dit. Även hur man köper biljett numera. Tror inte det blå kortet jag har gäller längre. Nu åker jag inte direkt till rehabiliteringen utan åker upp på lördagen och sover hos 08-folket en natt.

Jag är lite småtrött även idag och det stör mig något enormt. Få se om jag blir piggare eller tröttare efter promenaden. Jag sitter och önskar att jag hade badbart vatten inom gångavstånd, så jag kunde ta ett bad utan att behöva cykla en mil. I och för sig behöver jag nog den motionen, men inte just nu när kroppen inte riktigt vill det jag vill.
Fast en halvtimmes promenad ska jag tvinga ut den på.... NU.

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Hoppas att grönsaker och sol ger dig energi. Sen blir det väl en skön vecka i huvudstaden. Det är väl förtjänt för dig.
Trevligt med lite naket! Bilden är ju bra. Testade också naket på bloggen. Var tydligen ok för Blogger teamet, trots att både snopp och snippa syntes.

Gretas Svammel sa...

Ja, jag räknar med att det blir en bra vecka... Hans-E.. Kikade in och läste din novell.