tisdag, augusti 11, 2015

LITE MER GAJST IDAG

Bara för att ha någon bild till bloggen så tog jag ett kort innan jag spatserade iväg till affär och apotek. Jag har ju de bilder jag tog i duschen för ett tag sedan och som jag lovade skulle komma. Men jag  tycker inte alls om dem så väntar lite till.

Tog även för att dokumentera magen. Tog på ett tight linne med inbyggd bh under blusen och tyckte det såg för jäkligt ut med magen ( vilket ju inte syntes med blusen över ).  Fick för mig att den nog ökat i omkrets, den var oförändrad i lördags och ska mäta på torsdag igen. Men jag tog väl typ sex bilder, alltså tre omgångar då det tas två efter varann, innan jag fick till ett... det här... där det tydligt syns att magen putade ut. Så kanske bara var inbillning. Man kan ju hoppas det.

Lite mer gajst idag.... eller så låtsas jag bara för mig själv *ler*. Magen kändes av efter frukost ( inte nu ), så köpte actimel idag, att ta en innan frukost varje dag fram till helgen. Slutade ju med Proviva när alla magbesvär försvann. Fast är det biverkningar av cellgiftet så hjälper det ju inte. Men allt är värt att testa och tron verkar ju om inte allt så i alla fall mycket.
Tyckte också att jag blev fortare trött när jag gick, men slog mig att det nog inte är kroppen som inte orkar utan den lätta andfåddheten beror nog på lungorna. Fast jag vet ju inte alls, jag bara försöker hitta orsaker och nu har jag snöat in på lungorna. Men känner även av vänster skuldra stundtals, så något ligger det nog i mina spekulationer.

Jag hade tänkt att jag skulle kunna köra några bugg på lördag. Inte efter varandra förstås, men under kvällens gång. Nu har jag sansat mig lite och är glad om jag klarar en halv. Om jag nu minns hur man buggar. Fast det är säkert som med cykling, har man väl lärt sig så sitter det.

Idag har inte nyhetssidorna låst sig lika ofta som de sista dagarna. Det är så knäppt. Det är bara nyhetssidorna, utom MSN som jag har som startsida, som krånglar. Tänkte ett tag att det nog var någon mening med det *ler*. Jag tar ju illa vid mig av allt elände som sker överallt, även fast jag oftast bara läser rubriken.
Idag läste jag att en kvinna gravid med tvillingar nekades komma in och föda på sex ställen. Jag var säker på att det var utomlands först, men när jag klickade upp artikeln var det här i Sverige. Är det klokt? NEJ.

Har Allsången på i bakgrunden i väntan på de sista avsnitten av Tredje ögat klockan 21. Det var faktiskt en rätt bra serie när jag väl började titta på det efter sådär tre-fyra avsnitt. Det där igår med kärlek på äldre dar var ju inget att ha.   

Inga kommentarer: