onsdag, juli 15, 2015

STÄD och HANTELLYFT

Vad löjliga de är här på Blogger. När jag ska svara på kommentar så kommer flera bilder upp och så uppmaningen att markera de bilder som innehåller kött, sallad etc. Olika var gång. Syftet är att visa att man inte är en robot haha. De körde så här för ett tag sedan, men sista tiden var det borta och jag trodde förstås att det var borta för alltid. Men så var det ju inte.

Himla fint väder blev det nu på sena eftermiddagen. Innan var det mest moln med en och annan solglimt. Så jag har suttit över en timma på balkongen nu från kvart i fyra utan ett enda moln som störde. Jag är ju lite rädd att den lilla färg jag lyckats få ska försvinna.
Någon mat har jag inte brytt mig om ännu. Jag kokade två ägg när jag gick in från balkongen med tanken att äta spenat, vilket var ett tag sedan jag gjorde. Men jag hittade ingen spenat i frysen, fast jag var säker på att jag skulle ha en påse.

Jag ska handla lite i morgon så sparar äggen och äter det då istället. Idag får det bli färdigköpt soppa, men är inte speciellt hungrig. Fast ska förstås äta ändå. Det är inte riktigt som förr då jag kunde strunta i mat och ta ett glas rött istället.

Plockade fram dammsugaren efter frukostdatorsurfen, sådär vid halv ett. Försökte mig på en min att det inte var så kul, men vet inte hur det blev. Nu när jag är "normalt" rörlig och inte har någon tung sten under bysten så går det ju rätt smidigt att dra över lägenheten. Men kul är det ju inte.
Gick även över golven med golvmoppen och dammtorkade och skurade toalett,  så känner mig nöjd.

Bytte till shorts för blev varm av städandet. Eftersom det var moln och för tidigt för solen ( om den visade sig ) att ha rundat hörnet på balkongen letade jag fram hantlarna och körde lite. Trodde ju att tio gånger skulle jag klara. Jo jo, vad man överskattar sig själv och vad irriterad man blir. Visst, en sak klarade jag tio gånger, men jag brukar köra några saker till och då var armarna som bly. 

Typ tre gånger blev det av det här och jobbigast var att hålla emot vid nedgången. Armhävningar a la mig var inte att tänka på, men körde efter en stund några press mot väggen. Nu ska man inte ta det här så seriöst... jag känner ju mig själv. Men det vore ju inte fel om jag körde lite varje dag nu när jag mår så pass bra. Men disciplinen ni vet.

Ja sedan blev det en timma på balkongen i solen. Ingen promenad, men jag ser städandet som motion *ler*.

Om det här stämmer, så måste det bli bad på fredag. Jag hoppas, hoppas, hoppas att det kan bli så.

Jag har ingen känsla av att magomfånget har ökat så det jag också hoppas är att måttbandet visar en minskning i morgon när jag ska mäta igen. Annars blir jag besviken. Ja, oförändrat är väl okej också, men helst en minskning.

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta,
Bra men jobbigt med träning. Sen blir det snygga muskulösa armar med dina övningar.
Städning tråkigt men med trevligt resultat.

Gretas Svammel sa...

Jag får nog träna länge om jag ska få snygga armar...Hans-E..