fredag, juli 10, 2015

DÅLIG FANTASI IDAG

Det tog ju tid att rensa dator och usb minnen. Men nu tror jag att jag har lite ordning på det. Hade en mapp med bilder till dejtingsidan under 2½ år. Satt och raderade det mesta, men sparade lite. Bilden ovan är inte därifrån. Den är från 2006 och jag kan ha haft den på hemsidan, med beskurit ansikte.
Jag hade även en mapp med "egna" bilder. Alltså inte GG bilder och inte familjebilder. Fram till 2012 höll jag på och fjanta mig med bilder som jag sparade. Fjantar mig med kameran gör jag ju fortfarande, men jag sparar dem inte ordentligt i märkta mappar med år och månad *ler*. Jag raderar dem när jag använt dem här i bloggen om det inte är någon speciellt bra. Jag raderade de här också. 

Den här är från dejtingsidantiden. Tydligen var 2004 också en usel sommar med mycket regn och moln och dåligt med sol. Kan ju passa bra att lägga in nu då förhållandet är detsamma. Läste att det kan dröja innan sommarvädret kommer tillbaka. Jag tycker det är så himla synd om de som har semester nu. Inte bara de som jag känner, utan alla. Ljuset, solen, värmen är ju såå viktigt.

Jag tog med ett glas vin nu när jag började blogga. Jag vet inte om det är vinet som stått öppet för länge, eller om det är min smak som är knas, men det är en bismak tycker jag. Jag ska dricka upp glaset, som blev mer än halvt idag, men kan inte påstå att jag säger... mmm vad gott.
Blir det pengar över den här månaden, vilket inte är troligt, så köper jag nog ett par småflaskor vin att ha hemma. Men det kan ju sedan dröja ett par månader innan jag kan dricka vin igen.

Det är ingen fart på skrivflödet idag märker jag. Trots vin. En trevlig helg önskar jag i alla fall.

3 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Du är ju ordningsam dam. Rensar och sorterar bilder. Dagens med solhatten är mycket bra. Lite retrokänsla. Påminner om Se innan de började konkurrera med Fibban och Lektyr med helnakna damer.
Sommaren 2015 kan väl som bäst beskrivas som blandad.
Visst är det gott med en glas vin eller öl. Nu på sommaren känns det extra gott tillsammans med vänner eller en vacker dam.

Hans-Eriks funderingar sa...

PS Det finns ju en fin bild på en vacker naken dam i marginalen på din bloggsida. Du är verkligen snygg. Härliga fina naturliga bröst!

Gretas Svammel sa...

Ja den bilden...Hans-E.. är jag ganska nöjd med.