söndag, juli 05, 2015

BAD IGEN men IDAG INNE

Bild från nyss när jag bänkade mig vid datorn med mitt vattenglas. Haft besök av tre ungar idag. Följde dem ut till parkeringen när de skulle åka för att få lite luft. Stod nästan helt stilla, tyckte jag. Annars har jag hållit mig inne idag med neddragna persienner i halva lägenheten. Ska ju bli sämre väder nästa vecka. Men nog borde sommaren komma tillbaka igen om ett tag. Fem dagar är ju inte mycket att hurra för.  Fast det behöver ju inte bli så extremt varmt som det varit nu.

Igår tog jag min cykel i ett försök att ta mig till badet. Jag kom dit utan problem, men gick av cykeln och gick några gånger, när benen strejkade. Åkte hemifrån vid kvart i tolv och tänkte att vid halv ett borde jag ligga i vattnet. Och det gjorde jag.

Det syns inte men jag har en bikini bh innanför baddräkten för att slippa hålla på och krångla där. Jag ville ju sola magen också, även om den inte är så särdeles fin nu. Varmare i vattnet nu än mot i onsdags. Inga problem alls att doppa sig. Det är så himla skönt att kunna bada som folk i år, jämfört med förra året. Simmade lite varje gång jag var i, men höll mig nära bryggan ifall orken skulle sina. Man känner sig som en gammal kärring ska ni veta. Fast det låtsas man inte om *ler*.

Pallade upp kameran och tog ett solkort också. Positivt att magen inte putar ut i liggande ställning som den gjorde för några veckor sedan. I morgon ska jag mäta igen, minst tio cm ska jag minska. Totalt alltså, inte tills i morgon.
Annat positivt var att i onsdags var det svårt att ligga på magen och sola. Men igår gick det bra. Jag är glad så länge jag mår så här, men både ni och jag vet hur snabbt det kan ändras. Jag ser det till exempel som meningslöst att leta klänning till kärleksfesten i augusti. Då kan jag ju vagga omkring med en "sten" under bysten igen. Fast jag ser ju förstås en helt motsatt bild framför mig och hoppas att den bilden blir den sanna bilden.

Jag är lite trött, men tror att det till största delen beror på värmen. Grabben tog en tio munters powernap i soffan förut och jag tror jag ska göra detsamma. Risken är att min blir lite längre än tio minuter.  

Inga kommentarer: