onsdag, juli 08, 2015

ÅSKA och KROPPSRANNSAKAN

Bild från igår när jag cyklade till Ica. Motvind dit och någorlunda medvind hem. Jag borde ut och cykla lite varje dag för att träna upp benmusklerna. Men jämför jag med januari-februari är det stor skillnad. Visserligen var magen större då, men då kunde jag inte ta mig upp utan stöd om jag satt på golvet och lekte med små människobarn. Fanns ingen kraft i lårmusklerna. Och att sätta mig på huk var inte att tänka på, inte att klättra upp på en stol heller. Men det går ju hela tiden upp och ner.  Nu när jag slipper cellgifter intravenöst blir tydligen allt lättare. Fast det finns cellgift i tablettform som också tär på kroppen. De jag äter ska ju inte påverka celler, blod och muskler så mycket sägs det. I alla fall inte i den svagare dos som jag intar. Hur effektiva de sedan är återstår att se.

Idag har det varit en innedag med regn som öst ner. Jag började rensa mina usb- minnen. Jag har tre stycken... ett med nästan bara GG bilder och GG reportage mm, ett blandat och ett som jag för över saker efterhand som sedan ska in på externa disken. Men jag garderar mig ju gärna så har vissa saker på tre ställen, vilket ju är onödigt. Så idag skulle jag radera onödigt och fixa till det, var tanken. Jag var precis klar med det första när jag hörde ett dovt mullrande.
Ska jag eller ska jag inte- stänga av datorn? resonerade jag för mig själv. Bestämde att stänga av och strax efter att jag gjort det brakade det till ordentligt.

Medan det blixtrade och dundrade ute så lagade jag rotfruktsgryta, som jag sedan tog med till soffan ihop med "onkologboken". Så nu har jag läst ut den.

Riktigt bra bok som jag verkligen kan rekommendera. Det handlar alltså inte om hundar, utan om en polis som blir misstänkt för att ha planterat bevis så en mördare åkte fast. Det hände flera år tidigare och gärningsmannen var nu ute ur fängelset. Bröstet råkade visst halka ut när jag knäppte kortet *ler*. Så det kan bli.
En liten slummer blev det också.

När jag sedan reste mig från soffan så sken solen så fint och dunder och brak var ett minne blott. Funderade på att lägga mig i badkaret, men riktigt den ron hade jag inte. Det blev en lång dusch istället och lite fotande efteråt. Jag ser ju i spegeln hur kroppen sjangserat, men fick för mig att ta några typ nakenfoton. Fullt medveten om att jag nog skulle bli besviken och radera alla. Men jag behöll några att jämföra med senare.

Den här är beskuren för bloggens skull. Diafragman är ju fortfarande inte okej, så den bryr jag mig inte om. I morgon ska det mätas igen. Men bröst och armar måste jag snart ta tag i. Jag hade väl lite halvhängiga bröst även innan jag blev sjuk, men nu tycker jag mest det är skinn, liksom armarna. Får plocka fram hantlarna, vart jag nu har dem. Om det ens hjälper. Men lite borde det göra, tycker jag. Jag kan ju inte jämföra mig med fem år gamla bilder ( fast jag gärna vill det ) eftersom jag är fem år äldre nu. Jag har inget emot att bli äldre, bara jag ser ut som 25 haha.

Den här behövdes inte beskäras tyckte jag. Man ser inget ändå. Kontentan således.... lite fastare byst, mer armmuskler och minskad diafragma, då kan jag nog börja ta lite GG bilder igen. Lite visioner har jag, annars är det ju här och nu som gäller. Fast även om jag ingenting vet om morgondagen, nästa vecka, nästa månad så är ju målet att bli som vanligt igen och att må som vanligt.

Fick för mig att testa ett halvt glas rött igen. Gick bättre nu, ingen brännande känsla. Men jag vet inte om det är jag eller vinet för så väldigt gott var det inte. Blev lite godare efter några klunkar, så drack upp glaset. Nu är det ju ingen fördel för smakens skull att flaskan står öppnad i flera veckor. Får väl ta ett halvt glas varje dag så jag slipper hälla ut det. Lite snål är jag *ler*. Fast det är inte säkert jag vill ha. Annars tror jag inte att ett halvt glas påverkar vare sig giftet eller njurar och lever. Jag dricker det ju några timmar innan det är dags för rosa pillret. Men tro är en sak. Jag har i alla fall inte hittat något om att man måste avstå alkohol.

Det blev dator i stället för tv ikväll. Är så dåligt tv-utbud under sommaren så går inte miste om något. Egentligen är väl varken dator eller tv speciellt bra att avsluta dagen med. Men tänk om jag inte hade något av det. Vad skulle jag sysselsätta mig med då?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du är sexig! Ropa till om du behöver en man:-)

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, Trevligt att du är på G! Du utstrålar energi,
Smart att stänga av datorn under åskvädret.
Dina bilder är bra med bra rörelse och liv. Du är en snygg kvinna med vacker kropp. En komplimang för dina fina bröst. Naturliga som är härliga att smeka!

Gretas Svammel sa...

Tack du... Anonym, jag tycker väl inte som du vad gäller sexig, men trevligt att höra (läsa).

Gretas Svammel sa...

Jovars...Hans-E, jag är nog naturlig hela jag. Men vacker kropp får stå för dig. Jag tackar i alla fall.