tisdag, juni 02, 2015

TISDAGS HEJ

Blir bara ett litet tisdags hej från mig idag. Ingen lust med datorn, ingen lust med något egentligen. Vårdcentralen var jag tvungen att traska ner till oavsett lust eller inte.
Tröttheten hänger i och magproblemen. Men tog en behovstablett mot illamående i eftermiddags och lade mig och läste i soffan.... inte länge för ögonen föll ihop på direkten.

Tyckte i alla fall när jag vaknade en timma senare att illamåendet var borta, men lite magsug fanns kvar. En dag till innan jag träffar läkaren. Jobbigt med denna väntan och ju närmare dagen D man kommer ju jobbigare blir det.

Lite hastigt och lustigt fick 08-ungen för sig att komma hit nu i helgen. Mannen är borta så jag tror det var därför hon fick iden. Men den här personen har några gånger drömt sanndrömmar och har en intuition större än min, så man vet aldrig. Egentligen har vi ett preliminärt datum i juli då hela familjen ska komma, men hon kanske känner på sig att jag kommer att må dåligt framöver. Jag får för mig så mycket ibland *ler*.
Hur som helst är de förstås hur välkomna som helst och jag hoppas som jag brukar göra att jag kommer att må skapligt  och att vädret är bättre än idag. Jag längtar jättemycket efter minimänniskorna, så det ska bli trevligt.

Nu ska jag inta soffposition igen och knäppa på tv-n.

Inga kommentarer: