onsdag, juni 03, 2015

NORDIRLAND ANAMMAR VÅR SEXKÖPSLAG + FRÖN och ANNAT

Ja, frukostmackorna är ju uppätna för flera timmar sedan. Så här såg jag i alla fall ut då, bara för att ha en aktuell bild i inlägget. Och just där och då mådde jag rätt bra. Jag gör ju oftast det när jag vaknar på morgon. Sedan när magen fått lite att jobba med så kommer magsuget och med det illamåendet. Tvärtom mot  i början då jag ofta kunde dämpa suget med att äta något. Egen teori är att magsäcken nu är så liten och upptryckt på grund av vätskan.
Jag gick och tog en behovstablett mot illamående (Pimperan)  när jag kände att det var på väg. Jag vill ju helst undvika en massa tabletter, men jag vill inte heller må illa hela dagarna. Så nu är det bara magsuget jag känner av. Inte så kul det heller.

Mätte diafragman förut. Förra veckan hade den ju ökat med 3 cm på en vecka, till 92 cm. Idag var den typ mellan 92.5 och 93cm. Det är så lite ökning så vet inte om det är felmätning. Men flyttade måttbandet på lite olika ställen och fick samma. Prickarna på magen börjar lustigt nog att blekna bort, men de vid ryggslutet är kvar.
Nåväl, vi lämnar min skitsjukdom och mitt skitmående och går över till annat.

Paprikafröna jag satte vet ni, de grodde ju och växte och jag planterade över dem i lite större krukor. Inte så stora som skulle behövas för det har jag inga. De fortsätter att växa så alldeles och är nu ganska stora. Papayafröna likaså, de har kommit upp och växer även de. Nu ska jag sätta melonkärnor tänkte jag och citronkärnor. Något måste man ju sysselsätta sig med *ler* och det är kul när det ger resultat. Blomsterfröna växer också, men de måste om de ska överleva sättas över i en stor kruka, som jag sedan ska ha på balkongbordet är det tänkt.

Beroende på vad som händer i morgon och hur jag mår efter besöket hos läkaren så är planen att gå till stan och köpa både större krukor och blomjord. Och även kolla efter cykelventil. Men kollar på nätet först om det finns på Claes Ohlsson.
Fast blir det tömning av vätska så lär det väl ta nästan hela dagen och då struntar jag i stan. Ja, det lär bli en spännande dag i morgon. Vad kommer att hända då och framöver?

Idag ska jag äta grönsakssoppa på burk, glasburk. Linssoppa som jag brukar äta, har jag slutat med. Inte för att jag tröttnat, men den är i plåt/aluminium burk och jag har fått för mig att det kanske inte är bra. Man vet aldrig vad som fälls ut ur plåten.

Ni kanske har läst det, men om någon inte gjort det så införde Nordirland här om dagen samma lag som vi. Alltså de kriminaliserar sexköp. Man kan ju hoppas att de är de sista som tror att det kan stävja människohandel. Det är ju det motsatta jag och många med mig vill se.... en avkriminalisering.

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta
Bra att du kände någorlunda bra. Hoppas att ditt läkarbesök också gick bra. Konstigt att ett annat europeiskt land vill följs i Sveriges fotspår. Men verkligheten kommer väl kapp

Gretas Svammel sa...

Verkligheten kommer alltid i kapp... Hans-E...