onsdag, juni 17, 2015

I SÄRKLASS MED NIKLAS

Nu sitter jag med en tom sida framför mig igen och undrar vad jag ska sätta på pränt idag. Jag är ganska trött, men det är lite sent för en slummer.
Diafragman är fortfarande 96 cm, mäter den på fredag igen och då hoppas jag den minskat. Men så länge den inte ökar så produceras det nog ingen vätska. Tror jag i alla fall.

I morgon var jag bortbjuden till en bekant i stan och visst skulle det väl vara trevligt att komma bort och umgås lite. Men det är inget kul när jag knappt kan röra mig och när jag gör, så ojar jag mig och stönar. Så jag tackade nej.

Men jag vaggade i alla fall bort till Ica i eftermiddags. Ja, det blev eftermiddag innan jag kom i väg. De hade några askar med halvfräscha svenska jordgubbar som de tog 55kr/halvlitern för.  Bredvid hade de belgiska för 35kr. Jag tog en ask med belgiska trots att de inte brukar vara så väldigt goda.
Jag har ätit några förstås och idag tyckte jag även de var lite beska, men det kan mycket väl vara min fadda smak som styr till det. Ganska troligt faktiskt. Ibland smakar saker hur lustigt som helst.

En dag när allt smakade äckligt funderade jag på om det kanske skulle vara gott med en isglass. Nu är ju isglass inget jag köper hem och har på lut i frysen eftersom jag nästan aldrig äter isglass. Men idag kom jag ihåg det i affären och köpte en melonisglass. Den får ligga nu tills tanken kommer nästa gång. Just nu är jag så uppkörd och stinn och hård under bysten efter nudlarna jag åt för några timmar sedan, att jag inte ens vill ha jordgubbar.
Rädisorna tänkte jag skulle bli matintaget till det rosa pillret senare i kväll.

Min lokalblaska har nu varje vecka en talkshow med Niklas. Han från Skavlan ni vet. Den är riktigt bra och kul. Bättre än Skavlan på sitt sätt. Tänkte att ni som vill och som inte går in och läser lokaltidningar som inte berör er, skulle få en chans att se den också. Länken går till Corren, men scrollar ni ner så hittar ni det. Väl värt att se.

Det får bli allt för idag.

Inga kommentarer: