söndag, juni 14, 2015

ÄGGRÖRA och ROSA PILLER

Jag fattar inte att jag aldrig kommer till skott med bloggandet. Men så är det ibland. Jag styr med det ena och det andra på nätet, som egentligen är totalt onödigt. Nu är jag i alla fall här och svamlar lite. Det blir nog inte så väldigt mycket för klockan nio eller däromkring ska jag ta det rosa giftet och innan dess tänkte jag göra en äggröra. Man ska ju inte ta dem på tom mage, vilket enligt förhållningsorder betyder att det inte ska gå över 30 minuter efter måltid.

Jag åt  en simpel sallad vid halv sju och det är nog lite för lite för en hel dag, så fick därför iden att fixa en äggröra. Det mest jobbiga just nu är den otympliga magen och de besvär den för med sig. Är jag stilla går det rätt bra, men går jag omkring eller  gör något så börjar det hugga och mola lite överallt. Inte så lätt att bara vara stilla när jag inte mår så dåligt för övrigt.. Ryggen börjar även kännas av nu, men bara lite.

Jag ska ta ett mått i morgon bitti och har det ökat över helgen så ringer jag.

Igår var jag rätt stilla. Satt i fåtöljen och tittade på bröllopet. Kul att de gick utanför ramarna i flera exempel. Fast jag satt förstås inte klistrad. Så intressant tycker jag inte det är. Jag var bl.a. ute och skruvade loss däcket på cykeln. Men då minsta ansträngning medför besvär så ville jag inte ge mig på att försöka kränga av däcket.

"Tusen bitar" såg jag äntligen i fredags. Eftersom det var en dokumentär så var den väl okej, men jag trodde av någon anledning att den skulle vara bättre. Men nu är den sedd och kan kastas eller ges bort.

Fick idag se att Magnus Härenstam lämnat jordelivet. Man borde väl inte bli förvånad eftersom jag visste att han var sjuk. Fast inte att han var så sjuk helt plötsligt. Så jag blev överraskad. Är ju inte länge sedan han var med i Helenius hörna. Men det kan vända snabbt, det vet jag ju. Jag vet ju inte själv hur läget är för mig om tre-fyra veckor. Fast jag ska väl hinna testa några fler gifter *ler*. 

Nu är ju mitt mål att få några år ( minst fyra har jag bestämt ) där jag mår bra. Och så ska det banne mig bli. Det är mycket jag ska hinna med. 

Sitter med min enkla sallad nu i kväll. Det syns nog inte , men jag tonade håret idag. Blev inte så stor skillnad. Tyckte innan det var råttfärgat och lite kalt på vissa ställen. Såg idag att det även var kalt bakom högra örat. Jag tror det är ställen där det helt enkelt inte växt ut. Undrar hur länge det dröjer innan ett hår växer ut ordentligt? Nu växer det visserligen, men står rätt upp och lite lockigt är det och det växer himla sakta. Värre saker finns ju helt klart, men det är ändå inte kul.

Nu måste jag gå och vispa ihop två ägg och ta fram ett rosa piller.
  

Inga kommentarer: