söndag, maj 31, 2015

USLA MAJ... FÖRSVINN

Bild från -09 med ditlagd bakgrund. Kollade genom lite gamla bilder nyss med tanke på morgondagens uppdatering på hemsidan. Min önskan att kunna ta några aktuella bilder gick ju i stöpet eftersom diafragman började växa igen. Men tids nog hoppas jag att jag kan fota lite.

Jag är trött med hård och stinn diafragma, så blir inte så mycket skrivet idag. Jag ska äta lite och sedan ta ett vil i soffan.

Tanken var att fixa punkteringen idag med hjälp av ena avkomman som även hade verktyg till att kränga av däcket. Men igår när jag var ute för att skruva bort hjulet så var låset till cykelboden sabbat. Jag kom alltså inte in till cykeln. Men nu har jag verktygen här så får se när det blir av och om jag fixar det själv.

Besök av några barn har jag haft idag och även en annan mamma, som aldrig varit här. Även om jag är anti mot alla sådana här konstgjorda dagar så är det trevligt när ungarna kommer. Oavsett dag.

Med tanke på rubriken så har väl det här varit den sämsta Maj i mannaminne. Nu hoppas jag att Juni bjuder sommarväder. Men det verkar lovande nästa helg enligt vad som spås. Men något bad lär det med all säkerhet inte bli. Om det inte händer ett under och  jag plötsligt mår bra. Men det är nog inte troligt.

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta
Trevligt att ni mödrar och barn hade bra ihop på Mors dag. Hoppas att läkarna får ordning på din diafragma. Synd om dig!

Fin nakenbild. Du är snygg!

Gretas Svammel sa...

Det blir nog bra med diafragman en vacker dag...Hans-E.. på ena eller andra sättet.