torsdag, maj 28, 2015

GIFTOMGÅNG 12

Giftomgång 12 avverkat. En sort idag. Och idag ville inte dosan vara med igen. Det är så himla märkligt. Det har ju gått som på räls tre eller fyra gånger på raken nu, men idag blev det på nytt inget backflöde. Personalen hade det extra körigt idag, så sköterskan lät koksaltet droppa in i hopp om att det skulle fungera senare. Jag körde lite akrobatiska rörelser och när hon kom tillbaka efter ca 30 - 40 min så funkade det.

Hade två rumspolare idag, en som inte mådde så bra psykiskt och en kvinna 20 år äldre än mig som bubblade på så alldeles. Värre än mig alltså. Så tiden gick ganska fort.
Jag mätte diafragman i morse... 92 cm. 3 cm ökning på en vecka. Det går fort när det väl börjar. Kan tänka mig att det blir tömning igen nästa vecka när jag ska till läkaren, eller att det bokas en tid till det.

Sa till sköterskan att jag tycker det känns meningslöst att pumpa in gift i kroppen när det ändå inte gör någon verkan. Hon höll med så hon bokade inte upp några fler tider, utan vi avvaktar läkarbesöket. Men idag körde vi på som bestämt.
Prover ska jag i alla fall gå och ta nästa vecka, det är ju bl.a. cancermarkörprov. Men vi skippar blodtryck och urinprov. Ja, det är en spännande tid jag lever i nu. Man tror det ska bli si, men det blir så. Undrar om det finns något annat rävgift de tycker jag testa? Jag är villig att prova allt.

Blodproverna denna vecka var helt okej. Men jag litar ta mig sjutton inte helt hundra på det heller längre *ler*. HB- värdet som jag trodde skulle fortsätta att sjunka, var nu plötsligt uppe på 124.  Men det är ju bra, fast jag är ju ändå mer trött nu än förut.
Därför blir det inte mycket mer idag. Jag ska kolla över mina räkningar innan jag intar soffläge. Betalar dem gör jag inte förrän i morgon.

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta
Du vinner mot sjukdomen! Envis och målmedveten

Gretas Svammel sa...

Det är för tidigt...Hans-E.. att säga vem som vinner. Hur det än går så har jag ju ändå vunnit erfarenheter som jag aldrig skulle fått annars.