fredag, april 03, 2015

FÖRMIDDAGSNJUTNING

En novell från -04 och från verkligheten. Min verklighet som sexsäljare. Jag minns så väl vem den här mannen var. Vi träffades regelbundet i ett par år. Förmiddagar passade honom bäst och det funkade bra för mig då eftersom jag pluggade på distans och när jag visste att inga barn skulle dyka upp. Besöken upphörde sedan när jag startade företaget -05 och ändrade utbytet i hobbyn
 (på hemmaplan) till endast massage. Men han hörde av sig igen något år efter det att jag skaffat oasen -08 och vi hade ett mysigt återseendemöte.... och avskedsmöte. 

Ska man tro en del säljare, samt köpare och inte minst alla förståsigpåare och experter som inte har minsta kunskap i ämnet, utan som går på egna värderingar och moral, så är jag ovanlig. Men jag tror inte det, jag tror tvärtom att det är relativt vanligt att även en sexsäljare kan njuta av sexet. Fast lägger man all jordens prostitution i en och samma påse så skulle vi vara i klar minoritet. Men tar man bort den påtvingade prostitutionen skulle vi öka något och tar man sedan bort de som själva anser att de inte har annat val än att sälja sex, fast de inte vill så skulle vi öka markant. Det är min tro.

Med mitt sätt att tänka kan jag göra den dramatiska jämförelsen att dra paralleller mellan cancer och prostitution. Skulle man behandla cancerfrågan på samma sätt som man gör med prostitutionsfrågan skulle inte många överleva. Alltså ge alla med cancer samma behandling. Så gör man i prostitutionsfrågan, man tror man kan lösa allt genom ett förbud och man tror att alla "horor" är olyckliga och man tror att får man bara bort de sviniga kunderna så är problemet löst. 

      Förmiddagsnjutning


Punktligt ringer han på dörren. Hon öppnar i en dimblå tight, kort klänning, stay ups i samma färg och svarta stövlar. Han drar efter andan. Hon är läcker och han är kåt. Han känner pirrningarna i kroppen. Så många nätter som han sett henne framför sig, så många gånger han försökt förnimma hennes lukt, hennes röst, hennes läppar. Han drar henne intill sig, känner hennes följsamhet.

De sätter sig i soffan som vanligt och småpratar lite om vad som hänt sen sist. Han kan inte ta ögonen ifrån hennes lår. Han vet vad som finns innanför klänningen.  Hon småler, hon vet också vad som ska komma. Hon blir upptänd, när hon ser hans intresse. Hon minns hur hans händer kändes.


Plötsligt känner hon hans arm på sin axel. Känner hur hans värme sprider sig till henne. Hon lutar huvudet mot honom och deras läppar möts. Hon öppnar sin mun och tungorna leker med varandra. Hon tänker på hur hans tunga känns mot hennes klitoris. Samtidigt känner hon hans hand på sitt lår. Hon drar efter andan.


Hans hand smeker hennes lår, den drar sig innanför klänningen. Han känner hennes nakna, rakade kön. Han vet vad hon vill, så han särar hennes ben och låter sina läppar smeka hennes klitoris. Hon stönar svagt och han blir djärvare. Snart hör han hur hon andas snabbare och till slut exploderar hon i en orgasm.

Hon sätter sig på knä på golvet och knäpper upp hans byxor. Hans kuk är stor och hård. Hon låter sina läppar försiktigt vidröra pungen, innan hon förflyttar sig uppåt mot det av kåtslem fuktade ollonet. När hennes mun sluter sig om hans kuk, ger han ifrån sig ett stön. Hon suger hans kuk sakta och lugnt, tills han ber henne följa med till sängen. Hon är våt och fuktig och längtar efter att få känna hans kuk i sig. Hon ställer sig på alla fyra och kvider när hans kuk tränger in i hennes sköte. Han tar det försiktigt men hon är kåt, så kåt.

Det är så nära för honom att han kommer, men han vill dra ut på det så länge det går. Hon juckar emot hans stötar. Hon känner hur det stegras inom henne, det är så nära.
Då slutar han och drar ut sin kuk. Istället börjar han försiktigt nosa med kukhuvudet runt hennes anus. Det kryper i kroppen på henne. Han får göra vad han vill. Och plötsligt känner hon hur hans kuk tränger in i hennes stjärthål.  Det gör ont först, men smärtan övergår till njutning. Det pulserar i hela hennes kropp, hon blir nästan galen, det är så underbart skönt. Hon känner hans kuk ut och in och hon kommer i en enorm orgasm.

Sakta drar han sig ur henne. Hon andas häftigt och sjunker ihop. Efter en kort stund har hon sin mun full med hans rentvättade kuk. Hon märker hans upphetsning och hennes underliv drar ihop sig. Hon nafsar på hans ollon, låter sina läppar följa strängen ner och upp, för att till slut omsluta ollonet med sina läppar. Hon hör hur han njuter. Hennes mun går snabbare och snabbare från roten till ollonet.

Då, plötsligt, stannar han hennes huvud med sin hand. Han lägger henne på rygg och tränger in i henne hårt och bestämt. Hon skriker till. Hon känner hans kuk långt in i sig. Det smärtar men är ändå skönt. Han stannar upp vid hennes skrik, men förstår snart att hon njuter. Han för sin kuk ut och in, snabbare och snabbare. Hon känner de hårda stötarna, det är skönt, det är underbart. Hon är på väg igen. Samtidigt känner han att han också är på väg. Nu kan han inte hindra det. Hon skriker när han låter sin sats explodera långt in i henne.
Efteråt hämtar de andan och ligger alldeles stilla. Båda vet att detta inte var sista gången.4 kommentarer:

Anonym sa...

Upphetsande att läsa Greta. Och visst, kuk i stjärten kan kännas rätt om den rätta kåtheten infinner sig. Räknar till tre orgasmer hos dig innan han sprutar. Nu skall jag se om du uppdaterat hemsidan. // Kram MB

Gretas Svammel sa...

Ja så är det för mig, eller var...MB... krävdes att jag var riktigt, riktigt kåt om jag skulle uppskatta analt.

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta
En mycket bra novell! Publicera fler! Du är duktig författare.

Kul att lära sig nytt ord. Kåtslem!

Gretas Svammel sa...

Det kan bli någon mer någon gång.... Hans-E...