onsdag, december 24, 2014

GOD JULAFTON

Bilden tagen i november. Blev dålig kvalité, men får duga.
Duschen är klar och orgasmen avklarad. Små och stora barn har ringt och önskat morsan respektive mormor god jul. Jag har tagit kort på utslagen jag haft ett bra tag, ungefär samma som jag hade på magen innan operationen. Först kom de på ryggen vid båda skuldrorna för sex-sju veckor sedan.. Något i lungorna som vill ut tänkte jag då. De här är fortfarande kvar och har fått sällskap av utslag som nu finns på båda sidorna av magen/ryggen och högra bröstet. Ska höra med läkaren sedan när jag ska på läkarbesök. Bra att ha det dokumenterat i alla fall.

Jansonen är klar och står på avsvalning medan jag bloggar. Ska ta med en tallrik av den plus rödkål och kanske ett glas öl och sätta mig i soffan. Funderar på att knäppa på skrivdatorn och korrekturläsa senaste projektet. Kanske ta ett litet vil också för den här jäkla tröttheten sitter i än. Någorlunda pigg mellan varven fast kraftlös, men så rätt vad det är blir jag bara så himla trött. Två veckor idag sedan sista giftet och tycker det bör vända nu.

Mörkt, kallt och trist ute så någon promenad med stavarna blir det inte idag. Jag hoppas alla, inte minst alla barn får en sådan julafton som de önskat sig. Och till er som läser säger jag GOD JUL.

3 kommentarer:

Anonym sa...

God Jul

JaB

Gretas Svammel sa...

Tack...JaB...

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta, God fortsättning!

Hoppas att utslagen försvinner. Sexigt julkort!