torsdag, november 27, 2014

INGEN STÖRRE FART

Blir nog inte många rader ikväll. Det är ingen större fart hos mig i dag. Men jag har ändå pysslat med både det ena och det andra. Men det går inte så fort det jag gör. Magen håller sig i schack ännu, men smakförändringen kände jag av redan i morse.

Jag har fyllt i mitt sjukresedokument fram till nutid och kopierat det till ett extradokument och skrivit ut de sista sidorna. Jag har kopierat bilderna i sjukresemappen till en extra mapp.
Jag har skrivit ut de julkort som jag inte skickat in för tryck. De blev bra. Riktigt stolt faktiskt och vill nästan skicka iväg dem idag.
Jag har skickat iväg artikeln till SvD eftersom Aftonblaskan inte hört av sig. Det har inte SvD heller än. Imorgon testar jag väl med Expressen.

Jag har gjort ett nytt försök med sesammjölet, med fiberhusk denna gång och det blev lyckat. Ska skära den och frysa in innan jag bänkar mig vid tv-n. Tänkte se Sandhamnsdeckaren kl.21. Om cirkus en halvtimma och innan dess ska jag också försöka fixa något att äta. Jag har bara ätit frukost, en cancerskrämselsmoothie och en skiva nybakat bröd hittills idag, plus en näve mandlar.

Har ingen lust att laga mat men måste väl få i mig något så jag inte får ont i magen av den orsaken. Blir nog en simpel sallad kanske med bönor och så har jag en halv påse kvar av de frysta champinjonerna som jag steker med lite grädde och häller på.  Måste skriva en matsedel snart igen för då är det lite lättare att komma sig för med maten och även att handla hem mat.

Hittade den här på Facebook. Citygross ska visst öppna här i stan och söker folk. Man kan ju inte säga att folk är lata och skyr att jobba i alla fall. Nu är säkert inte alla av de här 9.300 arbetslösa, men kanske hälften om inte mer. Rekryterarna har lite att göra nu i alla fall.

Ska jag hinna fixa det jag ska innan nio, är det bäst jag börjar nu och slutar här.

Inga kommentarer: