torsdag, november 13, 2014

BLAHA BLAHA MEST

Nä, så här ser jag inte ut nu och inte har jag någon klump till datorskärm heller. Men -04 hade jag och den här bilden hade jag på dejtingsidan då. Jag håller inte för otroligt att jag har läsare här som var på samma dejtingsida då och kanske är fortfarande. Några hörde av sig i hobbyn i alla fall senare och träffade mig mot betalning.

Blir nog inte så långt inlägg för det är ju som det är. Ibland upp och ibland ner. Trodde jag skulle klara mig nu med magen tills nästa gång med båda gifterna. Men så kul skulle jag tydligen inte ha. Men jag mår inte illa och det är vackert så. Och det är ganska hanterbart, men jäkla irriterande. Men snart är det 9 december. Hallelulia.

Det blev inget stan idag. Hon ringde framåt förmiddagen och slutade inte förrän vid fem. Jag trodde hon slutade tidigare eftersom hon föreslog idag. Vilken hon? tänker ni som inte läst gårdagens inlägg. Ungdomskompisen som ville ta en fika idag efter sitt jobb. Men jag har ingen lust att åka in när det blivit mörkt bara för att ta en fika. Hon kan ju komma hit, men hon var ju här i somras och det blir inte rättvist när jag inte kan ta mig till henne. Sån är jag. Jätteknepig ibland. Jag vet ha,ha. Vi sköt fram det till december. Fast det är osäkert då också, för det är precis efter att jag fått båda gifterna. Man kan nästan läsa mellan raderna hur sugen jag är *ler*.

Jag bojkottar min lokalblaska nu sedan en vecka. Man kan inte läsa en enda artikel utan att först registrera sig. Jag hatar när man måste hålla på så. Det kostar inget, men registrera sig måste man. Nu är jag faktiskt registrerad för man måste vara det när man vill kommentera och det ville jag i någon Fas 3 fråga en gång. Men hålla på att logga in varje gång man vill skumma igenom blaskan? Då får det vara för mig. Det här kan väl inte vara något bra sätt att få läsare på?

Jag ska vira in mig i en filt nu för sitter och småfryser. Har gått igenom gamla pärmar idag. Varför vet jag inte. För att få tiden att gå kanhända. Ätit wok och riset från igår och en grön cancerskrämselsmoothie. Ska kika på Filip och Fredrik nu när de försöker få par att inte göra slut. De hittar på de där, men går an att se på. Blir en blåbär och hallonsmoothie till debatt har jag tänkt. Det är nog lugnande för magen.  

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta,

Du är snygg på dejtingkortet. Förstår att det blev många svar.

Gretas Svammel sa...

Jodå... Hans-E... det blev några dejter.