tisdag, oktober 07, 2014

GIFTOMGÅNG 5..... vecka 3

Det blev sent i kväll innan jag kom hit till bloggen och det blir inget långt inlägg för snart börjar Jenny Strömstedt. I morgon har jag tid att skriva mer. Dagens giftomgång gick utan problem och jag åkte hem direkt efter så var hemma skapligt. Väldigt dålig bild blev det idag. Men jag mår bra.

Jag har inte själv suddat bilden, den blev så. Dels rör jag själv på mig och dels hade jag placerat kameran på ett ostadigt ställe.

På vägen dit fick jag för mig att ta en bild tvärtom den jag tog en annan gång i trappan. Då var jag på väg upp. Nu tänkte jag ta när jag var på väg ner ( fast egentligen var jag ju på väg upp ).  Höll nog på fem minuter där i trappan och några kom och gick. Kameran som jag försökte sätta fast på trappräcket svajade och jag var rädd den skulle åka i golvet. På första bilderna kom bara fötterna och en del av byxorna med. På nästa kom jag med upp till armarna ungefär. På de efter det fattades huvudet. Vid sista försöket blev det så här.

Kom hem skapligt och fixade mat direkt.

Kokade all potatis jag hade, ca 7 tror jag så resten sparade jag till imorgon då det blir stekt potatis med massor av lök och sista ägget. Tog plats vid datorn och efter en halvtimma hade jag fullt sjå att hålla ögonen öppna så tog ett vil i soffan på nästan 1½ timma. Sedan ringde avkomman och som vanligt ett långt samtal, med lite planering hur de tänkt sig när de kommer nästnästa helg.

Sedan blev jag fast länge med en grej på datorn och det återkommer jag till en annan dag ( kanske ). Hittade även detta om sexköp utomlands på svt. Ja det blir nog inget med det tack och lov.

Bild på gårdagskvällens tv mat. Sitter i min specialfåtölj inlindad i en pläd. Även idag när jag kom hem var jag frusen. Hade ulltröja idag, den gråa, men frös ändå så tog på fleecetröja över den och så pläd på det när jag sov i soffan. Nu är jag varmt och som vanligt.

Jisses, jag hann inlägget innan tv-n börjar. Blir samma tv-mat idag. Det sista av risgrynspuddingen, men struntar i bären utan blandar ut lite äpplemos med en anings anings grädde.

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta,
Du är en tapper och duktig kvinna!

Gretas Svammel sa...

Man växer med situationen...Hans-E...