fredag, september 26, 2014

EN AVUNDSVÄRD KVÄLL... forts


Tycker ni kan få fortsättningen på novellen nu till helgen. Det här alltså inte upplevt, utan fantiserat. Med det önskar jag alla er som läser mitt svammel en TREVLIG HELG.

forts....

Eva sätter på lite kaffe och känner hur förväntan stiger inom henne. Hon byter ut t-shirten hon tog på efter duschen mot en kort-kort ljusblå åtsittande klänning.

– Vad sexig du är, säger Kalle. Jag är kåt på dig igen. Hur länge tänker hon stanna då?

– Säkert inte så länge.

Hon lägger sina armar runt hans hals och deras läppar möts återigen i en kyss. Hon trycker sig emot honom och gnider sitt underliv mot hans. Sedan sätter hon sig på huk framför honom, knäpper upp jeansen och tar fram hans kuk.

– Det är så mysigt om den växer i min mun, säger hon och börjar föra läpparna längs strängen och upp över ollonet.

Eva behöver inte vänta länge förrän hennes mun är full. De blir avbrutna av dörrklockans ringande. Kalle försöker stoppa tillbaka kuken i sina trånga jeans medan Eva öppnar för sin kompis med en pirrande känsla i kroppen.

– Hej, Mona, säger tjejen som kommer in. Kalle ser hur hennes blick drar sig mot utbuktningen på hans byxor. Jäkla Eva, tänker han och känner sig nästan generad. Mona är också en snygg och sexig tjej. Blond, lite längre hår än Eva. När hon tagit av sig kappan, framträder en yppig varelse klädd i en enormt urringad svart kort klänning. Benen är förpackade i svarta nätstrumpor och bärs upp av ett par högklackade svarta skor. Kalle kan inte låta bli att fundera för sig själv, vad som finns innanför klänningen. För att inte visa hur det stramar i byxorna, ursäktar han sig och tar sin tillflykt till toaletten.

Herre gud, tänker han. Klär man sig så när man är ute offentligt? Hon måste ju vara ute efter sex. Han vet inte hur han ska klara av att vara naturlig med två sådana sexbomber. Att inte Eva varnade honom, eller visste hon inte att hon skulle vara klädd så? Han sköljer ansiktet i kallt vatten. Helst skulle han vilja krypa ned i sängen med Eva och gosa och somna med henne tätt intill sig.

Han tittar på klockan, halv tolv. Han hör genom dörren hur de pratar och skrattar. Han tar ett djupt andetag och går ut genom dörren.

Han försöker vara så naturlig som möjligt, när han går in i rummet.

– Jag hällde upp kaffe till dig också, säger Eva.

Både Eva och Mona har satt sig i soffan, så Kalle slår sig ned i fåtöljen. Det var gott med kaffe och han märker att han kan prata och skoja som vanligt. Plötsligt upptäcker han att Mona har sin hand på Evas ben. Han vet inte riktigt vad han ska tro eller vart han ska titta. Men han kan inte släppa blicken från handen som sakta stryker över benet. För ett ögonblick lyfter han huvudet lite och tittar in i Monas gråa, dimmiga, kåta ögon. Han ser Evas röda naglar och fingrar på Monas yppiga bröst. Kalle märker hur han nästan håller andan. Det bultar i kuken, hjärtat slår.

Eva böjer sig framåt och nafsar tag i Monas styva bröstvårta. Hon suger sen girigt på bröstet, som ett barn som diar. Samtidigt drar hon med andra handen upp hennes klänning och blottar ännu en helrakad fitta. Hon för sina fingrar fram och tillbaka över Monas blygdläppar, stannar till lite vid klitoris och sen tillbaka igen. Mona flämtar och rör sitt underliv upp och ned.

 
Kalle måste knäppa upp sina jeans och ta fram kuken. Han är kåt och njuter till fullo av skådespelet framför sig. Han ser hur Eva böjer sitt huvud bakåt och hur Mona lutar sitt över Evas. Deras tungor möts och de klänger sig fast vid varandra. De stönar och flämtar. Plötsligt sliter de av sig sina klänningar. Mona trycker ned Eva på rygg i soffan och sätter sig över hennes huvud, för att strax efteråt begrava sitt huvud mellan Evas ben. Kalle vågar inte runka av rädsla att det ska gå för honom innan tjejerna är färdiga. Den här kåtkänslan han känner nu är så underbar. Rätt vad det är ser han Evas kropp spänna sig och hon skriker till. Han vet att hon har lätt att få orgasm. Han märker att Mona inte tar bort sitt ansikte, utan hon fortsätter försiktigt att slicka Eva. Eva har kommit in i sin andra fas utav Monas behandling. Vild av kåthet slickar och suger hon frenetiskt på Monas klitoris. Snart ser Kalle hur deras kroppar börjar darra och tillsammans kommer de i en enorm orgasm.

De reser sig upp, kysser varandra och kommer fram till Kalle. Hans underliv drar ihop sig som av kramp. Han blundar och känner strax en fuktig beröring på pungen. Nästan samtidigt far en tungspets lätt över hans ollon. Han riser till. Det här är en dröm. En krävande tunga börjar bana väg mot hans anus, en annan mun slukar hela hans kuk. Nu är det han som inte kan vara still. Han stönar högt och stöter kuken i den hungriga munnen. Han känner ett finger tränga in i sitt stjärthål. Det åker ut och in ju mer han stöter med sitt underliv. Han vet inte vem som gör vad. Han är galen av kåthet och han juckar fortare och fortare, tills även han exploderar i en rejäl utlösning, som aldrig verkar ta slut. Det mesta slukas av den som har kuken i sin mun, men lite låter hon spruta på sitt ansikte. Fingret glider försiktigt ut från stjärthålet. Han öppnar ögonen och ser hur Eva slickar i sig hans sperma från Monas ansikte. De vänder sig mot honom och ler lyckligt.

 
Efter en gemensam snabb-dusch, säger dom hej och tack till Mona. Eva har berättat att det hela var uträknat från början. Kalle har inget emot en upprepning en annan dag, men nu är både han och Eva trötta. De somnar lyckliga och tillfredsställda i varandras armar.

 

5 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta
Bra novell. Publicera fler!

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta
Du är vacker och sexig på bilderna den 21 september! Härlig fin kropp. Kukresare!

Gretas Svammel sa...

Tack...Hans-E...
Jag tänker vara sparsam med att lägga ut på bloggen sådant jag skrivit. Men något litet kan det bli framöver, den som inte är klar.

Den här novellen var mest för att ge tillbaka lite och hålla löftet till de som gett en allmosa.

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta
Det blir kanske en novellsamling så småningom.

Bra skildring av mannen. Det är inte alla kvinnor som vet om att stimulera prostatan. Förstärker njutningen

Gretas Svammel sa...

Där gäller det att vara lyhörd...Hans-E.. för alla gillar det inte.