tisdag, juli 08, 2014

SOL ÄVEN FÖR MIG

ser jag ut idag. Axelbanden drog jag ner för bildens skull. Lika fantastiskt väder idag. Måtte det hålla i sig länge, så det blir en sommar värd namnet. Tänkte på förut att det är tredje sommaren på raken som jag inte kunnat utnyttja sommaren till fullo. 2012 blev jag till slut tvungen att stänga in mig i en Fas 3 förvaring i slutet av juni. Hade då försökt förhala det in i det längsta. Lyckligtvis kunde jag gå ut då och då och jag hade en dag i veckan ledig till jobbsök. Men det är inte samma sak ändå som att ha semester och vara fri.
2013 jobbade jag hela juni, juli och halva augusti. Och i år går jag på cellgiftsbehandling med de inskränkningar det innebär. Att bara kunna doppa mig till armhålorna tex.

Men just idag är glad ändå. Fick ett svar av onkologen som jag inte ens kunnat drömma om. Ringde ju för att höra om orsaken till att man ska undvika solen. De cellgifter jag har innebär inte att jag måste undvika sol. Däremot dagarna efter en behandling när jag äter Kortison. Då ska jag inte vara i solen. Eftersom jag, tack och lov, bara gör det tre dagar ( som det är bestämt nu i alla fall ) så kan jag resten av tiden sola så mycket jag vill... om jag vill. Så mycket lättare allt känns efter det beskedet. Nu tar det väl ett tag innan Kortisonet går ur kroppen, så jag avhåller mig typ fem dagar, tänkte jag. Men i helgen om det blir bad med minimänniskan så behöver jag inte ens tänka på att skydda mig för solen. Det är lycka för mig.

Trots dagens solsken och trots att jag nu kan sola, så är jag ändå inne i dag efter min planering. Än har jag inte kommit till skott, utan häckar fortfarande vid datorn som ni märker. Men snart ska jag sätta på två grytor med vitkål för det var ett rätt stort huvud jag köpte. När det kokar ska jag dammsuga, moppa golven och städa toaletten.

Nu har jag återgått till min vanliga ordning, alltså jag sätter mig vid datorn med frukosten och inte framför Nyhetsmorgon. Jag har inte blivit ett dugg klokare efter att ha följt Almedalsspektaklet. Jo, i det avseendet att jag nu inte ser någon politiker som seriös och trovärdig. Det gjorde jag kanske inte innan heller, men nu har jag verkligen fått det bekräftat. Flera stod rent ut och ljög i sina tal. Troligtvis är de så förljugna så de tror själva att det de säger är sant. De här talen är lite av halleluliamöten, kan jag tycka. Jag fick i alla fall det intrycket. Sedan dessa plumpa försök och löjlig ironi att nedvärdera sina konkurrenter. De värsta i det avseendet var enligt mig Hägglund och Lööf. Det mest strukturella talet höll Björklund. Enligt mig alltså och då bortser jag från det politiska innehållet.

Vi lämnar det för stunden, men det kommer nog att bli en intressant höst, följt av ett spännande val. Ingen av partierna vill jag ge min röst, men som läget är nu med en Allians som jag önskar all världens väg så hoppas jag att sossarna får egen majoritet och då är det inte svårt att räkna ut vart jag lägger min röst. Förra gången röstade jag på Piratpartiet.

F! önskar jag ska glömmas bort. Men det är väl ett önsketänkande med en så driven person som Schyman som ledare. Där ska Hägglund ha en eloge som tar avstånd från feminism. Motpol har skrivit ett bra inlägg, tycker jag, där han frågar i egenskap av man om han även är människa.

Nu ska jag gå och skära vitkål så det skvätter om det.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Greta
Läckert kort! Du är en vacker kvinna!

Klyftan och tuttarna är verkligen kukresare!

Hoppas på bröstvårtor på nästa bild! Det är snyggt med solbrända bröst och röda vårtgårdar! Vill kyssa och suga!

Gretas Svammel sa...

Ja vi får se... Hans-E... om det blir några bara bröst *ler*

Magnus sa...

Underbart sexig bild!
Du har så fina bröst.

Verkligen en vacker kvinna.

Gretas Svammel sa...

Tack...Magnus..