söndag, juni 15, 2014

UTE, INNE, UTE

Först var det sol, sedan blev det massa moln och kallt, sedan sol igen. Väder som kan göra mig lite frustrerad. Ska jag vara ute eller ska jag vara inne? Jag var alltså ute, inne, ute kan man säga *ler*. Här har jag precis slängt mina två kassar skor och stövlar och är på väg på en tur runt vattnet. Shortsen är de senaste jeansen jag klippte av. Nu har jag inga fler att klippa av, eller som jag vill klippa av.

Så här såg det ut på himlen när jag började gå. Trodde det skulle bli regn, vilket jag inte brydde mig om. Men det blev det inte.

Sovrummet blev städat som jag bestämt. Fick för mig att hänga en gardinlängd som jag bara har 1 längd av på tvären ( trodde det var tvåpack när jag skickade efter för länge sen ). Jag virade runt gardinen runt stången och fäste med knappnålar som inte syns. Blev helt okej tycker jag, lite annorlunda. Nu längtar jag efter att lägga mig i min renbäddade säng som nu bytt plats.

När jag var klar med städet som faktiskt gick så fort som jag trodde, så placerade jag mig i solen på balkongen. Jag fick placera mig vid kanten för solen hade inte kommit in ordentligt. Riktigt skönt och behagligt var det eftersom det kom svalkande vindilar då och då. Tyvärr kom det även efter någon halvtimma stora moln som aldrig försvann. Så kul blev den solningen.

Var bara att pallra sig in igen och fixa till lite mat. Satte på tv-n medan jag åt och for runt mellan kanalerna. Hamnade på en repris där David Beckham var i djungeln med några kompisar. Rätt bra. Han verkar rätt sympatisk killen.

Framåt kvällen var solen tillbaka igen och då gick jag ut. Gick närmare en timma, men då var väl hälften av det mest strosande och fotande. Tänkte ett tag att testa att intervalla på tillbakavägen, men hade fortfarande bikinibehån på mig, så struntade i det. Hade jag haft sportbehå hade jag nog gjort det. Kanske testar i veckan. Måste också börja träna upp mina överarmar. Verkar som jag inte har några muskler alls kvar där, bara skinn *ler*.

Tre andhanar såg jag. Men det var bara två som kom med på bild. Det kan vara samma hanar som förra året. Ger mig sjutton på att de är homosexuella. Nya läsare kanske tror att jag fått solsting, men det förekommer även i djurvärlden. Jag skrev om det förra året, för det var lika dåligt med änder då och inga ungar. Just där jag går alltså. Jag tror det finns fler på andra ställen i det här vattnet. Men första och andra året när jag flyttat hit så var det fullt av änder här. Kanske är jag som har skrämt bort dem *ler*.

I morgon är det måndag och sista hela veckan innan en ny erfarenhet börjar för mig. Jag tänkte på det nu ikväll när jag körde min hygienritual och stod och plockade ögonbrynen. Om några veckor har jag inga bryn att plocka antagligen och inga fransar att måla. Ja, jisses så dant. Men jag tror man kan få lösögonfransar också om man vill. Stod något om det på frisörens hemsida.
Det jag har i lungorna tror jag är på väg att försvinna av sig självt. Önsketänkande tänker ni kanske. Men det vet i sjutton. Märkliga saker har hänt förr som jag varit med om. Skulle vara kul om de hann med en röntgen innan behandlingen startar, bara för att se om jag har rätt *ler*. Fast även om det vore så, är ju inte de eventuella cancercellerna som eventuellt finns någon annanstans i kroppen borta, så cellgifterna är ju nödvändiga ändå.

Men jag har en vecka kvar att vara "normal" på. I morgon blir det en tur till oasen. Ska försöka få bort det mesta eller allt helst av det som ska kasseras och helst packa ner allt av det som ska med hit. Det är väl farandet fram och tillbaka med kundvagnen som tar tid kan jag tänka mig. Men det är motion. Vore ju kanon om jag även hann att tvätta fönstren, men det är lite väl optimistiskt kanhända. Vi får se.

Inga kommentarer: