tisdag, juni 10, 2014

KRITIK MOT AF I LOKALGRANSKNINGEN

Känner mig trött ikväll. Varför vet jag inte riktigt. Kan vara att det varit väldigt varmt idag, fast jag har ju varit inne i oasen hela dagen nästan. Kan även vara att jag vaknade före sju i morse och tyckte att jag lika gärna kunde gå upp fastän klockan inte skulle larma förrän åtta. Hur som helst är det som vanligt inget i min smak på tv, så lägger mig nog tillrätta i sängen efter Aktuellt och läser. Om jag ens hinner öppna boken innan jag sover *ler*.

En macka och en liten burk bönor tog jag med till oasen idag eftersom jag hade två besök. En gammal räv på förmiddagen och en helt ny på eftermiddagen. Kul att se ett nytt ansikte så här i sista andningen på hobbyn. En flaska vin förärades jag.  Hur det blir på torsdag vet jag inte. Förmiddagsintressenten har inte hört av sig igen. Kanske var det inte intressant när jag informerade att jag inte erbjöd samlag längre. Och eftermiddagens har tydligen inte varit inne här och läst min efterlysning än. Jag låter det få vara tills i morgon då jag vet mer om mitt läge. Jag kanske behöver torsdagen till att smälta morgondagens information. Ja, ja vi får se.

Jag har ju tagit hem hit de få bestick jag hade i ettan, men det  gick bra att stoppa i sig med händerna. Man får inte vara knusslig. Rensade ut ännu lite trasor och annat jox i mellantiden, så blev en full påse att slänga på vägen hem.

Båda de trasor jag hade idag ska jag spara. Tog några kort när jag väntade på eftermiddagsmassagen. Lika bra att passa på när jag känner för det, så jag har till hemsidans byten och till bloggen. Visserligen har jag massor av foton i hemsidesmappen, men jag raderar då och då när jag fyller på med nya och bättre. Jag vet ju inte hur kul jag tycker det är sedan att ta kort på mig själv. När håret faller av ( om det nu gör det ) och när jag svullnar upp ( om jag nu gör det ) och jag är trött och mår illa kanske.

Det här att leja bort städningen av oasen. Den tanken får jag nog överge. Jag har kontaktat ett par och bett om prisuppgift som jag fick idag. 1.700 den ena och 2.100 den andra, när avdragen är gjorda. Det är för dyrt för mig. Kanske var det billigare sist eftersom det var samma firma som körde flytten. Jag vet inte, men så här dyrt var det i alla fall inte och då var det en fyra. Nu är det en sketen etta. Så jag städar själv. Jag var noga när jag letade städfirmor så de inte höll sig med fas3:or som utför jobben.  Kanhända att jag kollar framöver vad bara fönsterputsningen kostar.

Ny artikel idag igen i lokalblaskan. Nu om kritik mot AF. Jag tycker verkligen att de gör det här ordentligt och riktigt bra. Och jag hoppas att många läser och tar till sig och inser hur jäkla sjukt det här systemet är och hur regeringen för folket bakom ljuset med sin skruvade sanningar. Svantesson är ju totalt sanslös i sina uttalanden. Jag såg henne igår i Aktuellt när hon debatterade mot Ylva Johansson.  Tyvärr har de inte fått till någon liten blänkare på hemsidans framsida att Fas3 granskas. Tycker inte det borde vara så svårt. De har ju högst upp en massa rubriker redan och det får lätt plats där. 

Jag tog mig faktiskt tid när jag kom hem i kväll att koka potatis och steka upp en örtbiff. Hälften av potatisen tog jag bort halvkokta för att ugnsbaka som vi gjorde när ungarna var här. Det var så himla gott. Det blir i helgen någon gång.

Jag har Aktuellt på, men ska kolla mailen en sista gång också innan jag stänger ner här. Sminket är borttaget och håret är tvättat, så det är bara att dra över tänderna när nyheterna är slut.
 

2 kommentarer:

Hans-Eriks funderingar sa...

Greta
Hoppas du får en bra start vid informationen idag.

Du äter nyttigt. Ingen skräpmat.

Du är vacker och fräsch på bilderna

Gretas Svammel sa...

Tackar för det...Hans-E..